İçeriğe geç

Hangi Tene Hangi Kapatıcı

Ten rengine uygun kapatıcı nasıl seçilir?

Bir kapatıcı seçerken, ürünü yanak ve çene çizginiz boyunca uygulayarak deneyebilirsiniz. Cilt alt tonunuza uygun olduğunu düşündüğünüz farklı ürünleri yan yana küçük miktarlarda uygulayarak en uygun rengi belirleyebilirsiniz. İsterseniz seçtiğiniz renkleri bileğinizin iç kısmına da uygulayabilirsiniz.

Kapatıcı rengi nasıl seçilmeli?

Doğru kapatıcıyı nasıl seçeceğimiz sorusundan bahsedecek olursak, kapatıcı rengi seçerken cilt tonunuza uyan daha açık renkleri seçmelisiniz. Açık kapatıcılar cildi daha parlak ve daha doğal gösterir. Açık renkler cilt kusurlarını her zaman daha etkili bir şekilde kapatır.

Hangi renk kapatıcı nereye uygulanır?

Fondöten sürdükten sonra açık renk bir kapatıcı uygulayın; göz altlarınıza, elmacık kemiklerinize, alnınızın ortasına, burnunuza ve çenenize uygulayın. Ayrıca koyu renk bir kapatıcı kullanın; elmacık kemiklerinizin altındaki bölgeye, alnınıza, saç çizgisinin altına ve burun deliklerinin her iki yanına şeritler halinde uygulayabilirsiniz.

Buğday tenliler kaç numara kapatıcı?

Görkito Concealer 02 numara sıcak, sarı alt tonlu olup buğday ciltlere uygundur.

Ten rengimi nasıl anlarım?

Cilt alt tonu nedir? Her cilt tonunun, bileğinizin iç kısmındaki damarların rengiyle en kolay şekilde tanımlanan belirgin bir alt tonu vardır. Mavi veya mor görünüyorsa, soğuk bir tonunuz var demektir. Damarlarınız yeşil görünüyorsa, sıcak bir cilt tonunuz var demektir.

Esmer tenliler kaç numara kapatıcı?

NO.3 – Koyu tenlilere uygundur. Makyajdan sonra cildiniz porselen gibi pürüzsüz görünecektir.

Beyaz tenliler hangi renk kapatıcı kullanmalı?

Beyaz tenliyseniz, cilt tonunuza uyan açık bir fondöten kullanabilirsiniz. Koyu bir görünümünüz ve göz altlarınızda morluklar varsa, açık bir kapatıcıyla cildinizi eşitleyebilirsiniz.

Maybelline kapatıcı rengi nasıl seçilir?

Maybelline kapatıcı seçerken öncelikle cilt tonunuza uygun rengi belirlemeniz önemlidir. Kapatıcının cildinizle uyumu, doğal ve kusursuz bir görünüm elde etmenizi sağlayacaktır. Cildinizdeki kızarıklıkları, lekeleri ve koyu halkaları en iyi şekilde gizleyen tonu seçmelisiniz.

Maybelline kapatıcı hangi cilt tipine uygun?

Maybelline New York Concealer Her cilt tipine uygun Açık renk tonunu bulamayan kadınlara Maybelline modellerinin açık renklerini alıp denemelerini öneriyoruz. Ayrıca Maybelline’in koyu renk modelleri sayesinde kontür uygulamaları da konforlu bir şekilde yapılabiliyor.

Kapatıcı en iyi neyle sürülür?

Kapatıcılar fondöten gibi tüm yüze uygulanmaz. Bu ürünler cilde lokal olarak uygulanır. Kapatıcıyı tek başına veya fondötenin üzerine uygulayabilirsiniz. Cilt tonunuza uygun farklı tip ve renklerde sıvı, krem ​​veya stick kapatıcılarla istediğiniz ışıltılı görünüme kavuşabilirsiniz.

Kapatıcı süngerle mi fırçayla mı?

Kremsi, tam kapatıcı bir fondöten uygulamak istiyorsanız, orta kalınlıkta düz bir fırça kullanmalısınız. Daha hafif, orta kapatıcı bir fondöten uygulamak istiyorsanız, yumuşak, ince bir fırça daha kullanışlıdır. Kesinlikle dahil etmeniz gereken makyaj aksesuarlarınızdan biri de kapatıcı fırçasıdır.

Morlukları hangi renk kapatır?

Turuncu kapatıcılar özellikle koyu halkaları ve morlukları gizlemek için iyidir. Turuncu ve mor kontrast oluşturduğu için koyu halkaları gizler. Cildin daha parlak ve canlı görünmesini sağlar. Diğer kapatıcılarda olduğu gibi turuncu kapatıcıda da doğru uygulama tekniği önemlidir.

Doğru kapatıcı nasıl seçilir?

Kapatıcı seçerken hangi ürün formunu seçeceğiniz tamamen size kalmış. Ancak makyajınızda doğal ve uyumlu bir görünüm elde etmek için cilt tonunuza uygun bir kapatıcı seçmeniz çok önemlidir. Sizin için en iyi kapatıcılar cilt renginizden bir ton daha açık olan ürünlerdir.

Buğday tenli hangi renk gider?

Buğday tenli kişiler için kıyafet seçimi: Buğday tenli kişiler genellikle sıcak renkleri sorunsuz bir şekilde giyebilirler. Mor ve pembe tonları uyumlu görünürken, yeşil ve sarı tonlarından kaçınılmalıdır. Macenta gibi açık tonlar iyi bir seçim olabilir.

Buğday ten rengi nasıl olur?

Buğdayın ten rengi nedir? Yumuşak buğday kabuğu rengi, açık ve koyu kabuk arasındaki kabuk rengidir. Buğday kahverengisi; Beyaz ten renginden daha koyu, koyu ten renginden daha açıktır. Orta ten rengi olarak da tanımlanabilen beyazımsı ten, genellikle sarı alt tona sahiptir.

Beyaz tenliler hangi renk kapatıcı kullanmalı?

Beyaz tenliyseniz, cilt tonunuza uyan açık bir fondöten kullanabilirsiniz. Koyu bir görünümünüz ve göz altlarınızda morluklar varsa, açık bir kapatıcıyla cildinizi eşitleyebilirsiniz.

Hangi cilt tonuna sahibim?

Cilt alt tonunu belirlemenin en kolay yolu damar kontrolü yapmaktır. Gün ışığında bileğinizdeki damarları kontrol edin. Damarlarınız mavi görünüyorsa, soğuk alt tonunuz olduğu anlamına gelir; yeşil görünüyorsa, sıcak alt tonunuz olduğu anlamına gelir. Hem yeşil hem de maviyse, nötr alt tonlara sahipsiniz.

Hangi ten rengine hangi fondöten?

Sıcak bir cilt alt tonunuz varsa: sarı alt tonlu bir fondöten kullanın. Nötr bir cilt alt tonunuz varsa: karışık sarı ve pembe alt tonlu bir fondöten kullanın. Soğuk bir cilt alt tonunuz varsa: pembe alt tonlu bir fondöten kullanın.

Hangi ten rengiyim testi?

Damar renginizi bileklerinizin iç kısmına bakarak anlamaya çalışabilirsiniz. Damarlarınız mavi tonlarında görünüyorsa soğuk alt tonlu olduğunuzu, yeşil tonlarında görünüyorsa sıcak alt tonlu olduğunuzu söyleyebiliriz. Damar renginiz daha morsa veya hem yeşil hem de mavi tonlarına sahipse nötr cilt alt tonlusunuzdur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir