İçeriğe geç

Terazi Burcu Hangi Hastalıkları

Terazi burcu hastalığı nedir?

TERAZİ SAĞLIĞI En ufak bir dengesizlik bile hassas bedeninizi altüst etmeye yeter. Hastalığınız sırasında yoğun ilgi beklersiniz. Aradığınız ilgiyi bulamazsanız daha huysuz ve hasta olursunuz. İç dünyanızdaki dalgalanmalar nedeniyle baş ağrıları çekme ve aşırı yeme eğiliminde olursunuz.

Terazi vücutta nereyi temsil eder?

TERAZİ: Böbrekler genellikle Terazi burcu tarafından yönetilir. Tüm bel ve alt sırt bölgeleri de bu burcun etkisi altındadır. İdrar sorunları da bu burçla ilişkilidir.

Kanser hangi burç?

Yengeç: Yengeç burcunun ismi Yunanca “Karkinos” kelimesinden gelmektedir.

Terazi burcu en çok neye sinirlenir?

Terazi: Terazi burcu zodyağın dengeli burçlarından biri olmasına rağmen, öfke onların dengesini bozar. Bir Terazi’yi kızdırmak istiyorsanız, kibir en etkili yöntemdir. Terazi’yi rahatsız ederseniz, öfkesiyle yüzleşirsiniz.

Terazi burcunun en belirgin özelliği nedir?

Zodyak’ın 7. burcu olan Terazi de hava grubuna aittir. 23 Eylül ile 22 Ekim arasında doğanlara ait olan Terazi, başlangıç ​​tarihinden itibaren gece ve gündüzün eşitliğini de temsil eder. Terazi’nin genel özelliği zıtlıkları dengelemesi ve uzlaştırmasıdır.

Terazi burcu en çok neyi sevmez?

TERAZİ (23 EYLÜL – 22 EKİM) En belirgin olumsuz özellikleri kararsızlık, şımarıklık ve sanrılardır. Pahalı mücevherleri ve seyahati severler. Adaletsizlikten nefret ederler. Güçleri dayanışmacı ve sosyal olmalarıdır.

Terazi burcunun ruh hayvanı nedir?

Terazi burcunun ruh hayvanı pandadır. Duygular, ruh hayvanı panda olanlar için son derece önemlidir. Her şeyde içgüdülerine göre hareket ederler.

Terazi burcunun en sevdiği yemek nedir?

Terazi mutfakta tam yemekler hazırlamaktan sıkılabilir. Ama en sevdiği tatlıları hazırlamayı sever. Eşi/partneri için tatlıları ve meyve tabaklarını dikkatlice hazırlamaktan zevk alır. Dışarıda yemek yemeye çıktığında şık kıyafetler giymeyi ve iyi dekore edilmiş yerlere gitmeyi sever.

Terazi burcu nasıl beslenmeli?

Terazi burcu için ideal beslenme: Baklagiller, soğan, et, kestane, havuç, tereyağı, sarımsak ve sebzeler Terazi burcunun tüketmesi gereken başlıca besinlerdir. Bezelye, mısır, ıspanak, havuç, buğday, yulaf ezmesi, elma, çilek, badem ve kuru üzüm her zaman elinizin altında bulundurmanız gerekenler arasındadır.

En iyi doktorlar hangi burç?

Oğlak burcu, hasta-doktor ilişkisinin en iyi olduğu burçtur.

Atatürk hangi burç?

Yeni kitabı “Dünya Astrolojisi Türkiye”de de yer alan Döşer, “Atatürk Balık burcudur, 12 Mart 1881 doğumludur” diyor. Detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

Kanser hangi duyguyu ifade eder?

Kanser teşhisi konulan hastalar duygusal, bilişsel ve fiziksel bozulma, korku ve çaresizlik gibi duygular yaşarlar. Dış etkenlere karşı hassas tepki verirler.

Terazi burcu ne zaman ölür?

Terazi (Latince: Libra), Batı astrolojisindeki hayvansal olmayan burç sembollerinden biridir. 23 Eylül ile 22 Ekim arasında doğanların burcudur. Yönetici gezegen Venüs’tür.

Terazi burcunun en korktuğu şey nedir?

TERAZİ: Uyum ve dengeli aşk denildiğinde akla ilk gelen şey Terazi burcunun en büyük korkusudur: Yanlış partner seçimi ve özel hayatında mutsuzluk.

Terazi burcu rengi nedir?

Terazi burcunun uğurlu ve şanslı renkleri Terazi burcunun uğurlu renkleri arasında mavi tonlarının yanı sıra pembe ve pastel tonlar da yer alır. Kıyafetlerinizde, aksesuarlarınızda ve dekoratif ürünlerinizde; mavi, pembe ve pastel tonlarını kullanabilirsiniz.

Terazi dengesiz olur mu?

Duygusal ve fiziksel olarak dengesiz bir Terazi erkeği, çevresiyle ne kadar mutlu olursa olsun, uzaklaşmak isteyecektir. Bu, etrafındakilerin dengesiz ve kararsız bir Terazi erkeği olarak algılamasına neden olur. Dengelerini yeniden kazandıkları sürece, “zor insanlar” olmaktan çıkarlar ve neşeli hallerine geri dönerler.

Hangi burç hangi psikolojik hastalıklara yatkın?

Burcunuza göre hangi ruhsal bozukluğunuz var? Koç – Şizofreni? … Boğa – Depresyon ve borderline kişilik bozukluğu. … İkizler – Dikkat eksikliği hiperaktivite bozukluğu. … Yengeç – Histerik kişilik bozukluğu. … Aslan – Narsistik kişilik bozukluğu. … Başak – Obsesif kompulsif bozukluk. … Terazi – Bipolar manik-depresif bozukluk.Daha fazla makale…•15 Mart 2024

Terazi burcu neden mutsuz?

Mutsuz ve üzgün bir Terazi görürseniz, bilin ki haksızlığa veya iftiraya uğramışlardır. Çok üzgün ve mutsuzdurlar ama bunu da bırakmazlar. Üzüntüleri asla çabalarına engel olmaz, aksine onları bu hayata karşı motive eder ve onları canlı tutar.

Teraziler sinirli mi?

Terazi burcu insanları genellikle uyumlu ve sevgi doludur. Ayrıca dengeli ve kesin bir şekilde hareket ederler. Ayrıca Terazi burcu en öfkeli anlarda bile mutlu olmayı başarır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir