İçeriğe geç

Yıldız Tilbe Neden Gozaltina Alindi

Yıldız Tilbe Alevi mi?

İzmir’in Konak ilçesine bağlı Gültepe semtinde doğan Yıldız Tilbe, Kürt ve Zaza kökenli ailesinin altı çocuğunun en küçüğüdür. Ailesinde ona “Yadigar” denirdi. Annesinin adı Tunceli’li ve Zaza kökenli Altun, babasının adı Ağrı’lı ve Kürt kökenli Ali’dir. Babası Ali Tilbe mevsimlik işçiydi.

Yıldız Tilbe neden estetik yaptırmıyor?

Estetik ameliyat olursam herkes ameliyat olur ama ben hala aynı hissediyorum. “Bu yüzden estetik ameliyat olmam,” dedi. Tilbe, vücudunda estetik ameliyat olmadığını belirterek, “Tek estetik ameliyatım kaşlarımı yolmak,” diye şaka yaptı.

Yıldız Tilbe ama evlisin kime yazdı?

YILDIZ TİLBE – AMA EVLİYSEN 2002 yılında “Evli bir adama aşıktım” diyen şarkıcının platonik aşkının, 2002 yılında Eşitmez için “Ama Evlisin” şarkısını yapan, o dönem evli olan ünlünün fotoğrafçısı Ali Equalmez olduğu öğrenildi. Bir röportajında ​​evli bir adama çok aşık olduğunu söylemiş ve sinirlenerek kanser olduğunu açıklamıştı.

Eşi Güngör Karahan kimdir?

Yıldız TilbeGüngör Karahan / Eşi (1984–1989 doğumlu)

Yıldız Tilbe alkol alıyor mu?

“Ben alkol içmiyorum çünkü alkol içtiğimde beni tüketiyor, dolayısıyla alkol içmiyorum çünkü kendimi onu tüketmeye zorlamak istemiyorum.”

Yıldız Tilbe hangi pavyonda?

İzmir Pırlanta Pavyonu’nda müzik kariyerine başladığında tek hayali Sezen Aksu ile tanışmaktı. Hayaller sezen, hayatlar pavyon olunca elbette sadece şarkılara tutunabildi. Yıldız Tilbe’nin hikayesi size eşlik ediyor…

Yıldız Tilbe tesettüre girdi mi?

Yorumları ve şarkılarıyla sosyal hayatta adından söz ettiren Yıldız Tilbe, bu kez de performansıyla adından söz ettirdi. İşte konu hakkında daha fazla detay… Sosyal medyayı sık sık kullanan Yıldız Tilbe, başörtüsü takmaya başladı.

Yıldız Tilbe saçı peruk mu?

Saçlarını önce beyaza boyayan, sonra kısa kestiren Tilbe, bu kez peruk taktı.

Yıldız Tilbe botoks yaptırdı mı?

Tilbe 3 saat sahnede kaldı. Şarkıcı hayranlarına unutulmaz bir akşam yaşattı. Tilbe konser sırasında hayranlarıyla sohbet etti ve vücudunun estetik açıdan hiçbir çekiciliğinin olmadığını söyledi.

Yıldız Tilbe kimi aldatti?

Hatırlayacağınız üzere bundan yaklaşık 25 yıl önce Yıldız Tilbe, o dönem Sezen Aksu’ya aşık olan merhum sanatçı Uzay Heparı ile tek gecelik bir ilişki yaşamıştı. Tilbe bunun bir hata olduğunu kabul etse de Aksu, kendisini elinden tutup sektöre tanıtan pop şarkıcısıyla konuşmamaya karar vermişti.

Yıldız Tilbe’nin aşık olduğu adam kim?

Ünlü müzisyen Yıldız Tilbe’nin 13 yıldır gönlünün boş olmasının sebebi ortaya çıktı. Röportajlarında aşk hayatıyla ilgili sorulara 2002 yılında evli bir adama aşık olduğunu ve o günden beri hayatına kimseyi sokmadığını söyleyerek yanıt veren Yıldız Tilbe’nin 13 yıldır aşkının fotoğrafçı Ali Equalmez olduğu ortaya çıktı.

Yıldız Tilbe kimin kocasıyla yattı?

18 yaşına gelmeden evlendi. Bu evlilikten “Sezen Burçin” adında bir kızı dünyaya geldi. Daha sonra beş yıldır evli olduğu Güngör Karahan’dan ayrıldı.

Yıldız Tilbe zengin mi?

Giyimine para harcamaktan kaçınan şarkıcı Yıldız Tilbe’nin gayrimenkul zengini olduğu ortaya çıktı. Kendine özgü tarzıyla her zaman en gösterişsiz sanatçı seçilen sanatçı Yıldız Tilbe, birçok ünlünün aksine giyimine para harcamıyor ve kazandığını gayrimenkule yatırıyor.

Yıldız Tilbe’nin torunu var mı?

Torun sahibi olduğunu öğrenen Yıldız Tilbe’nin hayranları şaşkınlıklarını gizleyemiyor.

İki kadın bir adam sözü kime ait?

Bu yıllarda Sezen Aksu, genç müzisyen Uzay Heparı ile ilişki yaşamaya başladı. Tilbe bir gece sarhoş olup Uzay Heparı ile tek gecelik ilişki yaşayınca Sezen ile Yıldız arasındaki dostluk bir daha asla eskisi gibi olmadı. Yıldız Tilbe daha sonra yazdığı “İki Kadın Bir Adam” şarkısını Uzay Heparı’na ithaf etti.

Yıldız Tilbe Tuncelili mi?

Yıldız Tilbe, İzmir’in Konak ilçesinin Gültepe semtinde doğmuş olup Kürt kökenlidir. Ebeveynlerinin altı çocuğunun en küçüğüdür. Ailesinde “Yadigar” olarak bilinirdi. Annesi Altun Tuncel’li, babası Ali ise Ağrı’lıdır. Yıldız Tilbe, İzmir’in Konak ilçesinin Gültepe semtinde doğmuş olup Kürt kökenlidir. Ebeveynlerinin altı çocuğunun en küçüğüdür. Ailesinde “Yadigar” olarak bilinirdi. Annesi Altun Tuncel’li, babası Ali ise Ağrı’lıdır.

Yıldız Tilbe ne mez?

Yıldız TilbeMeslekŞarkıcı-söz yazarıEvlilikGüngör Karahan (1984 doğumlu; 1989 doğumlu)Çocuk(lar)Sezen Burçin KarahanÖdüllerTam liste12 satır daha

Yıldız Tilbe hangi burçtan?

Sezen Aksu, Yıldız Tilbe, Deniz Seki gibi Türk müziğinin özgün şarkılarına imza atmış ve ünlü olmuş kadınlar bile Yengeç burcudur. Yengeç burcu kadınları sosyal hayatlarındaki şefkatli tavırları nedeniyle sevilirler.

Yıldız Tilbe soprano mu?

Türk müziğimizde tanınan dört soprano konuşmacısı: Burcu Güneş – Nilüfer – Hande Yener – Yıldız Tilbe.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir