İçeriğe geç

Sakarya Halk Pazarı Hangi Gün

Sakarya semt pazarları hangi gün?

MarktplatzanfrageMarktnameTypGründungstageDIENSTAG SONNTAGNachbarschaftsmarktDienstagSARIKÖY GESCHLOSSENER MARKTBezirksmarktFreitag2.SAKARYA MAHALLESİ BEZIRKSMARKTBezirksmarktMonTRIALMARKTBezirksmarktMon49 weitere Zeilen

Sakarya Serdivan Halk Pazarı hangi gün?

Değişiklikle birlikte cumartesi günleri Agora Alışveriş Merkezi önünde kurulan Mahalle Pazarı perşembe günleri, cumartesi günleri ASEM’in yanında kurulan Toplum Pazarı ise cuma günleri açık olacak.

Sapanca pazar hangi gün?

Sapanca ilçesindeki belediyeye ait kapalı pazaryerinde cuma günleri kurulan pazarda, belediye zabıta ekipleri denetim ve tartılarla vatandaşa güven veriyor.

Akyazı pazarı hangi gün?

Akyazı Belediyesi’nin katkılarıyla perşembe günleri ilk kez kurulan kumaş ve antika pazarına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Sakarya tavuk pazarı hangi gün kuruluyor?

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde hafta sonları kurulan pazar, çok sayıda kümes hayvanı türüyle yurt içi ve yurt dışından kuş severleri ağırlıyor.

Arifiye Sosyete Pazarı hangi gün?

Sakarya Arifiye’de Salı günleri kumaş pazarı… 20 Mayıs 2024

Sakarya Kaynarca pazarı ne zaman?

Kaynarca’da cuma günleri kurulan halk pazarı yoğun ilgi görüyor.

Taraklı pazarı hangi gün?

Taraklı halkı için yaz aylarında Karagöl Yaylası’nda kurulan cuma pazarı önemlidir. Ayrıca esnaf ve vatandaşlar “Cuma” günü dini vecibelerini aksatmak istemezler. Cumartesi gününe gelince; Başta da belirttiğim gibi bu gün Taraklı’da yıllardır pazar geleneği olarak devam etmektedir.

Pamukova pazarı hangi gün?

Pamukova’da semt pazarı cumartesi günü kuruluyor…

Sakarya bit pazarı ne zaman açık?

Her cumartesi sizlerleyiz.

Sapanca en güzel ne zaman?

Sapanca’yı ziyaret etmek için en iyi zaman Ancak, Sapanca’yı ziyaret etmek için en iyi zaman ilkbahar ve yaz aylarıdır. Nisan’dan Eylül’e kadar, doğanın en iyi halini deneyimleyebilir, göl kenarında sakin günler geçirebilir ve çeşitli açık hava aktivitelerine katılabilirsiniz.

Sapanca antika pazarı ne zaman?

Sapanca ilçesinde kapalı pazar meydanında her pazar günü kurulan Sapanca Antika Pazarı, birbirinden farklı ve binlerce tarihi koleksiyonuyla antika tutkunlarına kapılarını açıyor.

Adapazarı pazarı hangi gün?

Buna göre, Şeker ve Hızırtepe ilçelerinde semt pazarları pazartesi günü, Maltepe ve Yağcılar ilçelerinde salı günü, Karaman ve Korucuk ilçelerinde çarşamba günü, Ozanlar ilçesinde perşembe günü, Yağcılar ve Hızırtepe ilçelerinde ise cuma günü kurulacak.

Akyazı hayvan pazarı hangi gün?

Çarşamba günleri sabahın erken saatlerinde kurulan hayvan pazarına çok sayıda üretici gelerek, büyükbaş ve küçükbaş hayvanlarını Akyazı Belediyesi Hayvan Pazarı’ndaki alıcılarla buluşturuyor.

Bandırma pazarı hangi gün?

Bandırma Belediyesi | DUYURU Kapalı Pazar Yeri Pazartesi’den Çarşamba ve Cuma’ya kadar açıktır. Instagram.

Sarımsaklı pazarı hangi gün kuruluyor?

Her cumartesi sabah 9:00 ile akşam 7:00 arasında gerçekleşir. Pazar hariç tüm günlerde yalnızca antika dükkanları ve kafeler hizmet verir. Burada gördüklerinizi iyileştirecek değişiklikler önerin.

Geyve pazarı hangi gün?

Perşembe pazarı dolayısıyla ilçemizde bulunan halk pazarının bir bölümünde esnafımız ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. Tüm esnafımıza hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum.

Havran pazarı hangi gün?

Havran Belediyesi | Havran Pazarı her cuma en güzel, en sağlıklı yöresel ürünleriyle sizleri bekliyor. 🍒🍓🥕 | Instagram.

Ayvacık pazarı hangi gün?

İda Blue’nun ilk gününden beri yanımızda olan şefimiz eşliğinde Cuma günleri Ayvacık’ta kurulan Yörük Pazarı’nı ziyaret edip, yöreye özgü sebze ve meyveleri, lezzetleri yakından tanıyabileceğiniz bu deneyimi kaçırmayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir